IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
12:44 | 21 юли 2015
Обновен: 08:32 | 23 април 2024

Владимир Чавдаров започна втория си мандат

По-добра ефективност в работата на местните органи на държавното обвинение е основната задача на новия-стар окръжен прокурор на Варна

По материала работи: Слав Велев
Владимир Чавдаров започна втория си мандат

Владимир Чавдаров започна втория си 5-годишен мандат като окръжен прокурор на Варна. Той встъпи днес в длъжност, след като беше избран на поста миналата седмица с решение на Висшия съдебен съвет, съобщиха от държавното обвинение.

 

В изслушването си Чавдаров заяви, че ще насочи усилията си в две основни направления - за постигане на още по-добра ефективност в работата на прокурорите, следователите и служителите, и за постигане на още по-добра ефективност в работата на районните прокуратури от съдебния район, предаде Дарик.

 

Преди да стане окръжен прокурор, Чавдаров е бил военно-окръжен прокурор на Варна, военен прокурор и военен следовател в София, както и адвокат в Хасково. Завършил е висше юридическо образование в Софийския университет, както и Учителския институт в Кърджали.

Коментари

Новини Варна