IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини Варна
18:45 | 21 юли 2015
Обновен: 19:43 | 17 април 2024

Двама пътници пострадаха в автобус на градския транспорт

Шофьорът набил рязко спирачки

По материала работи: Слав Велев
Двама пътници пострадаха в автобус на градския транспорт

В понеделник преди обяд във Варна на бул. “Осми приморски полк” водачът на автобус “Ирисбус” Д.Д., на 51 г., движейки се с несъобразена скорост и рязко набивайки спирачки, станал причина да пострадат пътничка – жена на 45 г. от Варна, и пътник – мъж на 82 г., също от Варна, които паднали на пода на автобуса. Вследствие на инцидента жената е получила контузия на главата, а мъжът – контузии на левия крак и таза, със съмнение за спукано ребро. Двамата са прегледани и освободени за домашно лечение, без опасност за живота.

 

Отново в понеделник около 10,10 часа на бул. “В. Левски” до сп. “Средношколска” водачката на лек автомобил "Ситроен" - Ж.П. на 45 г. от Каспичан, поради движение с несъобразена скорост блъснала пешеходка – жена на 73 г. от Варна, която пресичала пътното платно. Вследствие на инцидента пешеходката е получила контузии на главата, гръдния кош и опашната кост, прегледана е и е освободена, без опасност за живота.

 

Същия ден в 11,50 ч. на бул. "Княз Борис I" до Двореца на културата и спорта водачът на мотоциклет "Ямаха" С.К., на 27 г. от Разград, поради движение с несъобразена скорост загубил контрол над МПС и паднал в тревната площ, разделяща двете платна за движение. Вследствие на инцидента мъжът е получил фрактура на дясна лакътна става и сътресение на мозъка, прегледан е и е настанен за наблюдение, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна