IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
18:05 | 25 юли 2015
Обновен: 02:55 | 25 април 2024

БСП подкрепи кметовете на Провадия и Суворово за нов мандат

Червените стягат редиците за кампанията по местния вот в областта

По материала работи: Слав Велев
Павлин Параскевов, Снимка: БСП

БСП ще подкрепи за нови мандати сегашните кметове на Провадия и Суворово. Номинацията на Филчо Филев беше одобрена с пълно мнозинство на проведената конференция за избор на кандидати за кметове и общински съветници в Провадия, съобщиха от пресслужбата на Областния съвет на БСП.

 

„Градът ни е малко по-приветлив, създали сме малко повече работни места, облагородили сме градската среда, изграждайки новите площадки и ремонтирайки подлезите, ремонтирахме и обновихме част от пътната инфраструктура”, заяви Филев, който спечели местните избори през 2011 г.

 

 

Павлин Параскевов ще се бори за трети мандат в Суворово. Участниците в общинска конференция на БСП единодушно подкрепиха кандидатурата му. Параскевов увери, че работата по инфраструктурните проекти и благоустрояването на населените места ще продължи. Той посочи, че привлечените досега средства по европейски програми за общината му дават основание да гледа съгражданите си с открито лице.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна