IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
22:07 | 26 юли 2015
Обновен: 05:45 | 11 април 2024

Варненски ром примамвал деца във Фейсбук

Представял се за фотограф и снимал невръстни в неприлични пози

По материала работи: Слав Велев
Варненски ром примамвал деца във Фейсбук

Внимание варненски ром примамва деца за актова фотография във фейсбук, алармират засегнати родители в социалните мрежи. "Приятели, пазете децата си!!!! Това е джипа на мангал от Варна, който вчера се опита да примами деца в хотелската си стая в Горна Оряховица, под предтекст, че е фотограф и ще им плати за фотосесията. Предложил е това на две петнайсет годишни деца, които са в затруднено положение, наши спортни надежди с не лек живот. Завел ги е в хотелската си стая и ги е накарал да се съблекат голи до кръста. По нататък не е успял да стигне, защото се е намесил персонала на хотела, приятели на момчетата и полиция", съобщи под публикация на въпросния джип Кристина Петкова от Варна.

 

Тя алармира, че въпросният мъж действал основно във фейсбук, където предлагал пари на децата за снимки.

 

"Говорете с децата си. Обяснете им как не трябва да общуват и да вярват на непознати. Децата, които за малко да станат негова жертва нямат родители. С тях няма кой да разговаря по тези теми. Те се надяват на честност и помощ от всеки", призовава жената.

 
 

Черно море

Коментари

Новини Варна