IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Новини Варна
16:28 | 27 юли 2015
Обновен: 20:03 | 14 април 2024

Граждани се жалват: Няма пейки на новите детски площадки

По всички игрища ще бъдат поставени и пейки, увериха от дирекция "Инженерна инфраструктура и благоустрояване" към община Варна

По материала работи: Слав Велев
Граждани се жалват: Няма пейки на новите детски площадки

Няма поставени пейки на новоизградените площадки за игра във Варна, жалваха се пред “Черно море” жители на най-големия район в града – “Приморски”. “Всичко за децата е направено много хубаво, но няма поставена нито една пейка”, коментира възрастна жена от кв. “Чайка”. По всички нови площадки ще бъдат поставени пейки, увериха за “Черно море” от дирекция "Инженерна инфраструктура и благоустрояване" към община Варна. Най-вероятно въпросните съоръжения още не са пуснати официално в експлоатация или все още не са пристигнали новите пейки за тях, коментираха от дирекцията.


Преди дни кметът на Варна Иван Портних се похвали в профила си в социалната мрежа фейсбук, че общината очаква да пристигне поръчка от нови 450 пейки, които ще бъдат разположени в различни зони на града.    


Плановете на община Варна са да обнови около 200 детски площадки, като те се приведат във вид, съответстващ на европейските стандарти.


Черно море

Коментари

Новини Варна