IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
19:23 | 2 септември 2015
Обновен: 20:53 | 23 април 2024

Бракониери убили крадеца на царевица

Стреляли го на фарове

По материала работи: Слав Велев
Бракониери убили крадеца на царевица

Бракониери са убили крадеца на царевица тази нощ. Това е основната версия на разследващите, научи “24 часа”.

 

22-годишен мъж бе убит в царевична нива до брезнишкото село Кошарево, съобщиха от МВР. Момчето от Перник било с негов приятел на 19 г. Двамата брали царевица в чували посред нощ във вторник срещу сряда.

 

Малко преди 2 ч. покрай тях преминал автомобил. Колата спряла на метри от тях и ги осветила с фаровете. Последвали изстрели. 22-годишният бил улучен във врата и починал на място. Другото момче е невредимо, но в шок от смъртта на приятеля си. Разказало, че стрелците били двама. Слред стрелбата колата дала газ и нападателите избягали.

 

Двамата са крали царевица от частната нива и са я слагали в чували, научи “24 часа”. По тях е стреляно е с ловно оръжие, сачмите са били номер 13\0. Разследващите предполагат, че убийството на среднощния крадец е дело на бракониери, които също ловуват по тъмно. Разпитват се ловци от целия регион. По случая работят криминалисти от Брезник и Перник под надзора на Окръжна прокуратура.

Коментари

Новини Варна