IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
20:35 | 11 септември 2015
Обновен: 22:39 | 1 май 2024

Утре ще вали по Черноморието

Слънцето се връща в понеделник

По материала работи: Слав Велев
Утре ще вали по Черноморието

През нощта ще е облачно и дъждовно. Значителни ще са валежите в централните и източните райони, според прогнозата на НИМХ към БАН. Утре през целия ден над Черноморието ще е облачно и дъждовно. На места валежите ще са интензивни и с гръмотевици. Ще духа умерен до силен север-северозападен вятър. Вълнението на морето ще е 2-4 бала. Максимални температури: 21-23 градуса, близки до температурата на морската вода.
 

В останалата част на страната от запад ще започне подобрение на времето - валежите ще спират, по-късно и облачността ще се разкъсва и намалява. Максималните температури в повечето места ще са между 18 и 23 градуса.
 

Над планините ще бъде предимно облачно, на много места - с превалявания. Очакват се и гръмотевици. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 17 градуса, на 2000 метра - около 11 градуса.
 

В неделя ще има променлива облачност, вече без валежи. Вятърът в Източна България ще отслабне. В понеделник ще се установи предимно слънчево време. Сутрин ще е хладно, но дневните температури ще се повишават и през втория ден максималните в повечето места ще са между 22 и 27 градуса.

Коментари

Новини Варна