IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
08:14 | 21 септември 2015
Обновен: 22:41 | 28 април 2024

Сутринта облачно, следобед слънчево

Максимални температури 25-26°

По материала работи: Деян Михайлов
Сутринта облачно, следобед слънчево

В сутришните часове над Черноморието ще има ниска слоеста облачност, на места и краткотрайна мъгла, но около обяд ще се установи предимно слънчево време. Ще се появи до умерен североизточен вятър. Максимални температури 25-26°. Температурата на морската вода е 22-24°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

 

Над Западна и Централна България облачността ще е значителна и на места, главно в югозападната част от страната ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Над Източна България на места сутринта ще има краткотрайна мъгла, но около обяд ще се установи предимно слънчево време. Ще духа слаб до умерен вятър от северната четвърт. Дневните температури ще се понижат още и максималните ще бъдат от 22° в западните райони до 29° на места в Източна България.

 

Атмосферното налягане е и ще се задържи по-ниско от средното за септември.

 

Над планините ще има значителна облачност и на много места ще превалява краткотраен дъжд с гръмотевици. Условия за по-значителни валежи има в масивите от Югозападна България. Ще духа до умерен в ниските части североизточен, а по билата югоизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 19°, на 2000 метра – около 11°.

Коментари

Новини Варна