IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Новини Варна
17:23 | 13 януари 2016
Обновен: 00:39 | 1 май 2024

Над 80 грама марихуана, намериха в 19-годишен

Младежът е известен на МВР

По материала работи: Слав Велев
Над 80 грама марихуана, намериха в 19-годишен

Над 80 грама марихуана бе намерена в 19-годишен, съобщиха от полицията. На 12 януари в 11 ч., по време на проведена специализирана полицейска операция в гр. Белослав, при извършване на процесуално- следствени действия – претърсване и изземване, в частен дом, намиращ се в жк «Младост», обитаван от С.Д. (19 г.), местен жител, известен на МВР, е намерено и иззето найлоново пакетче, съдържащо суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 80,45 г. По случая е образувано досъдебно производство, работата по случая се извършва под надзора на прокурор от Окръжна прокуратура – Варна. Момчето е задържано за срок до 24 ч.


На 11 януари в 15,30 ч. във Варна, в Южната промишлена зона под Аспаруховия мост е извършена полицейска проверка на "Фолксваген" с водач Н.К. (18 г.) и две непълнолетни момчета – пътници в автомобила, и тримата известни на МВР. Във всеки от гореспоменатите са намерени и иззети найлонови пакетчета, съдържащи различно количество суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло, съответно 13,96 г (намерени във водача на автомобила), 19,59 г и 0,45 г, намерени в непълнолетните момчета. По случаите има образувани досъдебни производства, уведомен е дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна. Момчетата са задържани за срок до 24 ч.


На 10 януари в 8 ч. във Варна на ул. "Княз Черкаски" е извършена полицейска проверка на К.Д. (35 г.), местен жител, известен на МВР и осъждан, у когото са намерени и иззети 4 бр. найлонови пакетчета, съдържащи кристално вещество, и 5 бр. пакетчета, съдържащи кафяво прахообразно вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за амфетамин с тегло 0,048 г и наркотична субстанция с тегло 0,11 г. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Коментари

Новини Варна