IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
17:34 | 13 януари 2016
Обновен: 00:38 | 1 май 2024

Хванаха трима румънски измамници

Те са опитали да въведат в заблуждение двама мъже с цел да набавят за себе си имотна облага

По материала работи: Слав Велев
Хванаха трима румънски измамници

Трима румънски измамници бяха задържани от полицията. На 12 януари са арестувани трима румънски граждани на възраст 20 г., 41 г. и 49 г., които са направили опит да въведат в заблуждение двама мъже (от Аксаково и от Варна) с цел да набавят за себе си имотна облага. Сценарият, който е разигран, описва повреден автомобил и нужда от гориво, като един от участниците прави опит да им продаде за сумата от 100 лв. пръстен, за който твърди, че е златен. Измамата остава недовършена по независещи от извършителите обстоятелства. По случая е образувано незабавно полицейско производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжете са задържани за срок до 24 ч.


Същия ден в 22,40 ч. в Девня при извършване на полицейска проверка на мотопед "Хонда", без регистрационни табели, с водач А.А. (51 г.), местен жител, е установено, че същият управлява МПС след употреба на алкохол с концентрация 1,84 промила в издишания въздух. Мъжът е задържан за срок до 24 ч. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Девня.


Черно море

Коментари

Новини Варна