IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
09:28 | 28 януари 2016
Обновен: 03:33 | 3 май 2024

Мистериозна смърт на младо момиче

Документите и цялата заплата на младата жена били непокътнати в чантата й

По материала работи: Деян Михайлов
Мистериозна смърт на младо момиче

Вчера около 13.30 часа е получен сигнал в ОД на МВР – Варна за тяло на жена, открито на бул. „Сливница”, до жилищен блок.

Това заяви за „Фокус” – Варна Ивана Милева, говорител на ОД на МВР – Варна. Милева допълни, че жената е починала на място и е на 25 години.
По информация на Блиц жената се казва Габриела и е на 25 години. Тя е била добре облечена - с дънки, ботуши, палто и шапка, се строполила зад 9-етажен блок на „Сливница“ 95 в морската столица. Кооперацията се намира на ъгъла на булеварда и улица „Дрин“.
Две момчета чули силен тътен, излезли и видели бездиханното тяло на момичето да лежи под балконите на блока. Направило им впечатление, че било добре облечено и адски красиво. До него била и дамската му чанта.
В чантата на момичето било и портмонето й, в което тя носела цялата си заплата, която по всяка вероятност била наскоро, за което свидетелствал и фишът от работодателите й.
Към настоящия момент няма констатирани криминални детайли, работи се по изясняване на причините по случая.


24chasa.bg

Коментари

Новини Варна