IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
13:05 | 10 февруари 2016
Обновен: 00:19 | 1 май 2024

Два пожара унищожиха автомобили

Инцидентите станали в гр. Белослав и варненския квартал "Чайка"

По материала работи: Слав Велев
Два пожара унищожиха автомобили

На 09.02.2016, в 23:22 ч., е съобщено за пожар в голям навес (гараж) към къща в Белослав, под която са паркирани множество моторни превозни средства. На място са изпратени 2 противопожарни автомобила, които са погасили пожара. Унищожени са 2 микробуса „Мерцедес Спринтер“ и 1 лек автомобил „Фолксваген Туаран“,20 кв. м. покривна конструкция. Увредени от огъня са заден стоп и лайсна на микробус „Мерцедес С“, предно стъкло на автобус „ВОВА“. Причините за възникването на пожара са в процес на установяване, по случая работи четвърто РУ МВР. 


На 10.02.16 г., в 04:40 ч. е получен сигнал за горящ автомобил „КИА“ пред бл. 4 в кв. „Чайка“ – Варна. На място е изпратен 1 противопожарен автомобил, който е погасил пожара. От огъня са унищожени задната част и купето на лек автомобил „КИА“, десните калник, фар, огледало и съединения в двигателния отсек на паркиран в съседство лек автомобил „Дачия“. Предполагаема причина за възникването е умишлено запалване. По случая работи второ РУ МВР – Варна. 


Черно море

Коментари

Новини Варна