IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
14:45 | 14 март 2016
Обновен: 09:33 | 24 април 2024

А някъде между правните термини се чува... Оп, са!

Кръшни кючеци в час по право във Вълчи дол

По материала работи: Деян Михайлов
А някъде между правните термини се чува... Оп, са!

Защо да учим, като умеем да танцуваме? На тази житейска мъдрост явно се осланят младежи от СОУ "Васил Левски" в град Вълчи дол.

Видео, публикувано в интернет в края на февруари, ни пренася в атмосферата на един "нормален" час по право. Девойки танцуват, младеж до тях също кръшно клати снага. Учителката си стои най-спокойно на бюрото и си мисли нейните си работи.

В класната стая има компютри, които най-вероятно са предоставени от просветното министерство, за да се учат децата на четмо и писмо, а не на "Теория и практика" на ориенталския танц.

В един исторически момент учителката излиза от транса си и започва да се кара на забавляващите се ученици: "Айде стига с тез снимки вече! Дай тоз телефон тука!".

Ученичката, която в случая се явява и оператор, успокоява госпожата с мили думи: "Шефе, ни съ ядосвайти!".

Под публикуваните кадри има описание, което посочва, че учениците са в час. Ако все пак приемем, че са в междучасие, бихме могли да им простим, защото всеки сам определя каква музика да харесва, но...

Вижте и решете сами!

 

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна