IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новини Варна
14:04 | 29 март 2016
Обновен: 23:44 | 30 април 2024

Централна кооперативна банка навършва 25 години

По материала работи: Деян Михайлов
Централна кооперативна банка навършва 25 години

Уважаеми клиенти, партньори и служители,


Имаме удоволствието да Ви съобщим, че на 28 март 2016 година „Централна Кооперативна Банка” навършви 25 години. За нас предстоящият юбилей е символ на непрестанно развитие и постижения, резултат от усилената ни работа в посока създаване на нови и развитие на традиционните финансови  услуги.

В продължение на 25 години се стремим да предлагаме отлично обслужване, да увеличаваме броя на доволните и лоялни клиенти и да се докажем като професионалисти в банкирането, които вземат успешни финансови решения.

Благодарим Ви за подкрепата в стремежа ни да се утвърдим като една от успешните банки  на българския пазар от гледна точка на прозрачност, привлекателност и разнообразие от продукти. За нас е важно да създаваме дълготрайни взаимоотношения с Вас, да градим доверие, сигурност и иновативност.

С поглед към бъдещето, се надяваме новите предизвикателства да се окажат и нови възможности. Очакваме да поемем към важните стъпки, които ни предстоят, заедно с Вас и да споделим постиженията си с Вас.

Защото пътят ни води началото си от три думи – Важният си ти.


С уважение,

Ръководството на Централна Кооперативна Банка

Коментари

Новини Варна