IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
12:46 | 18 април 2016
Обновен: 11:03 | 16 април 2024

Лилия Христова оглави комисията по образование в НСОРБ

Директорът на ресорната дирекция в община Варна получи доверие по време на национално заседаниe

По материала работи: Слав Велев
Лилия Христова

Лилия Христова – директор на дирекция „Образование и младежки дейности“ в община Варна оглави и ресорната комисия в Националното сдружение на общините в Република България. Тя получи доверие по време на заседание на сдружението в габровското село Гергини и беше избрана единодушно. 


За зам.-председатели бяха определени: Пенка  Игнатова - директор на дирекция ОМДС при Община Велико Търново, Нели Кючукова – председател на ПК  "Образование" в ОбС Гълъбово и Любка Димитрова - зам.-кмет на Община Радомир.


Избраното ръководство на комисията, заедно с още четирима представители на Управителния съвет на НСОРБ, се включва в състава на контактната група за взаимодействие с Министерството на образованието. Те ще решават задачи, сред които предложения за усъвършенстване нормативната уредба, осигуряване обмен на положителния опит между членовете; съдействие за повишаване управленските умения и квалификации и др.


Черно море

 

Коментари

Новини Варна