IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Новини Варна
14:43 | 4 май 2016
Обновен: 00:05 | 15 май 2024

Владиславово организира спортен празник

За всички участници са предвидени грамоти, подаръци и много изненади

По материала работи: Деян Михайлов
Владиславово организира спортен празник

На 7 май 2016 година от 11.00 часа в парка на кв. "Владиславово", Варненска и Великопреславска Св. Митрополия, храм "Св. Вмчк. Димитър Солунски” ж.к. "Владиславово" и  кметство "Владислав Варненчик" организират за първи път спортен празник за подрастващите.

Целта на празника е с колективни игри и любознателна  викторина  децата да обогатят своите познания за Словото Божие и Православната вяра. Да знаят, че Великден не е само празник на трапезата и храната, но преди всичко победа на нашият Спасител Иисус Христос над злото и греха. Да се утвърдят в тази вяра и да я следват в живота си. Участието в богослужението, обогатяването на познанията за Православната вяра ще помогнат на децата да сформират у себе си положителни качества като милосърдие, прошка, взаимопомощ. Вярата ще отвори духовните им очи за истински доброто и красивото и ще им помогне да израстнат като пълноценни личности.
Участие в пролетния празник на квартала ще вземат и малчуганите от ОДЗ 11”Детски свят”, с песни и стичхета. Предвидени са за участниците грамоти, подаръци и много изненади.

Коментари

Новини Варна