IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
12:34 | 26 май 2016
Обновен: 09:57 | 15 май 2024

Отново заловиха младежи с марихуана във Варна

Непълнолетно момче е държало в себе си суха тревиста маса с общо тегло 8,23 гр.

По материала работи: Слав Велев
Отново заловиха младежи с марихуана във Варна

При извършена полицейска проверка на 22 срещу 23 през нощта, на бул. "Сливница" е задържан 20-годишният К.И. от Варна, тъй като е установено, че държи в себе си найлоново пликче със суха тревиста маса. Направената експертна справка установила, че се касае за марихуана с тегло от 1,76 гр.


Доста по-значително количество суха тревиста маса са открили служители на полицията следобед на 20 май при проверка на лек автомобил "Рено", спрян на паркинг пред голям магазин за хранителни стоки. Установено е, че пътник от автомобила - непълнолетно момче от Варна държи в себе си 19 бр. найлонови пликчета със суха тревиста маса, за която експертната проверка установява, че е марихуана с общо тегло от 8,23 гр. 


И двамата извършители са задържани за срок до 24 часа. По случаите са образувани досъдебни производства и материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Коментари

Новини Варна