IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
12:46 | 26 май 2016
Обновен: 19:40 | 10 май 2024

37-годишна шофьорка блъсна дете пред болница

Свищовлия и търновец катастрофираха във Варна

По материала работи: Слав Велев
37-годишна шофьорка блъсна дете пред болница

37-годишна варненка с инициали Н.П. е блъснала с автомобила си "Опел" дете, което пресичало пътното платно пред болнично заведение на бул. "Цар Освободител".Вследствие на инцидента то е получило контузия на глава, прегледано е и освободено, без опасност за живота. 
 

29-годишен свищовлия поради движение с несъобразена скорост на пътя за Варна от Бургас изгубил контрол над управлявания от него автомобил "Фолксваген" в местност "Лонгоза". Излязъл от пътното платно и се блъснал в крайпътно дърво. Вследствие на инцидента водачът на автомобила е получил контузни наранявания, прегледан е и освободен, без опасност за живота. 
 

Вчера сутринта при движение по бул. "Цар Освободител" в посока центъра на Варна, 55-годишен водач на лек автомобил "Волво" от великотърновското село Джулюница с инициали Г.Р. при престрояване от лява в дясна лента за движение, не пропуска и блъска лек автомобил «Хонда», който се движи в дясна пътна лента. В резултат на сблъсъка лекият автомобил се преобръща. Вследствие на инцидента водачът му – на 52 г. от Варна, получава контузия на шия, прегледан е и освободен, без опасност за живота. 

 

 

Коментари

Новини Варна