IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Новини Варна
12:25 | 27 май 2016
Обновен: 20:28 | 6 май 2024

Започва делото за убийството на млад мъж в Повеляново

Първото съдебно заседание е насрочено за 19 юли, вторник и ще продължи на следващия ден

По материала работи: Слав Велев
Започва делото за убийството на млад мъж в Повеляново

За 19 юли, вторник, е насрочено първото заседание на Варненския окръжен съд по наказателно дело 627 от описа на ВОС за 2016 година за убийството на млад мъж в девненския квартал "Повеляново". Началният час е 9. Заседанието ще продължи и на следващия ден, съобщават от пресслужбата на Варненския окръжен съд.


В. Панайотов, на 34 години, от Варна е обвинен за това, че на 28.11.2015 г., в девненския квартал „Повеляново",  Варненска област, умишлено умъртвил М. К., на 23 години, като убийството е извършено с особена жестокост. Според събраните в досъдебното производство доказателства, установени са 13 прорези по дрехите и тялото на жертвата, като част от тях са причинили 4 прободно-порезни и порезни рани по лицето и тялото, при това нанесени с голяма сила. 23-годишният М.К. се е опитвал да отблъсне нападението с голи ръце, твърди обвинението. Една от прободно-порезни рани -  в областта на гръдния кош, е предизвикала обилен кръвоизлив и е станала причина за настъпване на смъртта. 


В. Панайотов вече 6 месеца е в ареста с постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Коментари

Новини Варна