IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Новини Варна
16:46 | 4 октомври 2016
Обновен: 14:15 | 15 април 2024

Петима пострадаха при катастрофи

Инцидентите станаха в понеделник

По материала работи: Пламен Янков
Петима пострадаха при катастрофи

В понеделник в 10,50 ч. на бул. “Христо Смирненски” 70-годишният водач на “Дачия” К.П. от Варна поради движение с несъобразена скорост блъска “Фиат”, престояващ в лентата за движение. Вследствие на инцидента е пострадала пътничка от първия автомобил (33 г., от Варна), която е получила контузия на главата и шията, прегледана е и е освободена, без опасност за живота. 

 

Само час и половина по-късно на кръстовището на бул. “Сливница” и ул. “Борис М. Игнатев” 43-годишният шофьор на “Фолксваген” М.Е. от с. Старо Оряхово при маневра за завой наляво не пропуска и блъска “Форд”, който се движи в права посока. Вследствие на инцидента е пострадала водачката на втория автомобил (63 г., от Варна), която е получила контузия на главата и гръдния кош, прегледана е и е освободена, без опасност за живота. 


Третият инцидент за понеделник се случи в 16,40 ч. На АМ “Хемус”, в района на Провадия, водачката на “Опел” Н.И. (25 г.) от града поради движение с несъобразена скорост губи контрол над автомобила, излиза от платното за движение и се блъска в предпазна мантинела. Вследствие на инцидента жената е получила контузия на гръдния кош, а пътник от автомобила – дете, контузии на главата и лявата подбедрица. Двамата са прегледани  и освободени, без опасност за живота. 


И за финал в 20,20 ч. във Варна на бул. “Христо Смирненски” 31-годишният шофьор на “Шевролет” Д.Й. от Варна при излизане от крайпътна територия и завой наляво не пропуска и е блъснат от мотоциклет “Кавазаки”. Вследствие на инцидента водачът на мотоциклета (33 г., от София) е получил фрактура на лявата ръка и контузия на левия крак, прегледан е и е настанен за оперативно лечение в МБАЛ “Св. Анна”, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство, съобщиха от пресслужбата на полицията.

 

Четете още Жена пострада при катастрофа във Велико Търново

Коментари

Новини Варна