IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
10:00 | 4 април 2015
Обновен: 06:28 | 20 април 2024

Заподозреният за убийството на Никита проговори

Майката на момченцето изчезнала с мъж на име Паша

По материала работи: Златина Добрева
Заподозреният за убийството на Никита проговори

Главният заподозрян за убийството на 5-годишното дете, намерено мъртво в куфар, проговори. Пред в. „Кoмсомолская правда” 50-годишният Герман Костин заявил, че няма нищо общо с убийствата.
В момента той се намирал в Истанбул и твърди, че не се укрива, информира Нова тв. Костин казал, че живее в Кипър заедно със съпругата си и двете си дъщери. Убитата Анна била негова съседка там и съпруга на негов приятел - Вадим Плотников.
Жената обаче се влюбила в младеж от Турция, а после дошла в България. В началото на февруари в София Костин видял Анна за последно.
Тя се качила в скъпа кола с турска регистрация заедно с мъж на около 35 години от кавказка националност с име Паша.
С нея бил и синът й Никита. Разследващите органи в България и Русия продължават издирването на убиеца на Анна и сина й.
На 2 март в Приморско бе открито разчленено тялото на жена, за която се предполага, че е рускинята Анна Леонтиева. 20 дни по-късно бе намерен и трупът на 5-годишно дете в куфар край Пасарел, припомня Дарик. Според разследващите момченцето е русначето Никита Леонтиев, син на намерената мъртва в Приморско жена.

Коментари

Новини Варна