IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
14:08 | 3 юли 2017
Обновен: 15:27 | 14 април 2024

Спипаха мъж и жена с хероин във Варна

И двамата са известни на полицията

По материала работи: Пламен Янков
Спипаха мъж и жена с хероин във Варна

Около 19:00 часа на 29 юни,на ул. "Райко Даскалов" във Варна, при извършване на полицейска проверка на 30-годишна жена с инициали К.Т. от Русе, известна на МВР, е установено, че същата държи в себе си четири пакетчета, съдържащи кафеникаво прахообразно вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за хероин с общо тегло 0,25 гр. 

 

Около 13:15 часа на 30 юни, на ул. "Сава" във Варна, при извършване на полицейска проверка на мъж с инициали Г.Д., на 34 г., от Добрич, известен на МВР и осъждан, е установено, че същият държи в себе си четири пакетчета, съдържащи кафеникаво прахообразно вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за хероин с общо тегло 0,17 гр.

 

По случаите има образувани бързи полицейски производства, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът и жената са задържани за срок до 24 часа, съобщиха от МВР. 

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна