IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
13:20 | 14 юли 2017
Обновен: 05:19 | 21 април 2024

Опел излетя в нива, шестима пострадаха

18-годишна падна от мотор

По материала работи: Слав Велев
Опел излетя в нива, шестима пострадаха

На 13 юли, около 03:30 ч. лек автомобил "Опел" е излетял от пътя и е навлязъл в необработваема нива, при което са пострадали водачът и петима пътници. Инцидентът станал след с. Равна, общ. Провадия. 28-годишният водач с инициали Д. Н.от с. Марково, обл. Шумен е изгубил контрол над автомобила по време на движение. Вследствие на инцидента шофьорът е с фрактури на носа, китката на едната ръка и десния глезен. 29-годишен мъж е с фрактура на таза, 13-годишно момче е с контузии на глава и гръден кош, 16-годишна пътничка е с фрактура на ляво стъпало, 21-годишен пътник е с контузия на лакът, 18-годишна пътничка е с контузии на глава, гръден кош и лакът. Няма опасност за живота на пострадалите, някои от тях са освободени за домашно лечение. По случая е започнато Досъдебно производство. 
 

Същия ден, около 17:15 ч. 18-годишна пътничка пада от мотоциклета и получава контузия на ляво коляно. Инцидентът станал на кръстовището на бул. „Осми приморски полк“ и ул. „Царевец“ във Варна. Причината е, че водачът на мотоциклет „Сузуки 600“ с инициали М. В., също на 18 г. потегля рязко. На пострадалата е оказана медицинска помощ в болница и е освободена за домашно лечение. 


Черно море
 

Коментари

Новини Варна