IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
15:18 | 5 януари 2018
Обновен: 19:31 | 18 май 2024

Сарафов за убийствата в Нови Искър: Ангелов е действал сам, още не е задържан

По материала работи: Слав Велев
Сарафов за убийствата в Нови Искър: Ангелов е действал сам, още не е задържан

Продължава издирването на 56-годишния Росен Ангелов за шесторното убийство в Нови Искър в новогодишната нощ. Мъжът все още не е задържан, каза на брифинг директорът на Националната следствена служба и заместник на главния прокурор по разследването Борислав Сарафов. По думите на Сарафов несъмнено е, че извършителят на престъплението е Ангелов, като той не е имал съучастник.

„Благодаря на целия екип от прокурори, разследващи полицаи, полицаи от специалните полицейски сили. Те положиха денонощен труд и не са се прибирали по домовете си от 2 януари почти до настоящия момент. Всички колеги вложиха душа и сърце, за да може това убийство да може да бъде както разкрито, така и доказано. Този огромен обем от процесуално-следствени действия доказва по несъмнен начин автора на деянието – Росен Ангелов. От доказателствата е установено, че е действал сам и не е имал съучастник. Към момента все още не е задържан“, каза още Борислав Сарафов.

 

dariknews.bg

 

Четете още:   

Коментари

Новини Варна