IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
11:47 | 27 ноември 2014
Обновен: 08:52 | 17 април 2024

Камион и кола пламнаха заради технически неизправности

Късо съединение подпали уличен стълб

По материала работи: Лиляна Трънкова
Камион и кола пламнаха заради технически неизправности

Варненско рено и товарен МАН избухнаха в пламъци заради различни технически неизправност. Ранени и пострадали хора при инцидентите няма.
Реното пламнало около 8.10 часа сутринта, на паркинга пред МБАЛ „СВ. Марина“ на бул. „Христо Смирненски“. Причината за инцидента е техническа неизправност в двигателния отсек, вследствие на което е увреден двигателят на автомобила.
По-сериозни са щетите по тежкотоварен МАН, който се запалил в движение на ул. „Девня“. Причината за инцидента е запушен горивен филтър. При пожара е изгоряла цялата предна част на камиона. Шофьорът започнал да гаси пламъците преди пристигането на огнеборците.
Още няколко пожара са регистрирани на територията на Варна и областта през последното денонощие. Небрежно боравене с открит огън е причината за пожар в къща във „Владиславово“. Няма пострадали хора. Изгорели са 4 кв. м. ПВЦ дограма, домакинско имущество, опушени са 60 кв. м. стени.
Късо съединение подпали ел.-табло в къща на ул. „Еделвай“ във Варна. Не са нанесени материални щети по къщата. Същата е причината и за пожар на лампа от уличното осветление на бул. „Сливница“. Изгорял е 1 м. електрически кабел.

Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна