IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
14:54 | 1 декември 2014
Обновен: 08:02 | 17 април 2024

Товарен форд се заби в крайпътно дърво

Трима се потрошиха при инцидента

По материала работи: Лиляна Трънкова
Товарен форд се заби в крайпътно дърво

55-годишен провадиец се заби с товаред форд в крайпътно дърво, след като изтърва контрола над возилото заради висока скорост на заледен участък. Инцидентът станал на пътя между селата Калоян и  Добротич. Вследствие на инцидента са пострадали 3 души. Виновният шофьор е с фрактури на бедрото и подбедрицата на левия крак и комоцио, 58-годишен негов колега, който получава фрактури на ключицата, таза и няколко ребра, както и комоцио и жена на 57 години, която има контузни наранявания по цялото тялото.
Още няколко тежки катастрофи са регистрирани във Варна и областта. 43-годишен мъж от Попово рани две жени, след като на кръстовището на бул. „Владислав“ и ул. „Георги Бенковски“ настигна и блъсна варненски нисан с фолксвагена си. Едната пострадала дама е била зад волана на ударената кола. Тя се разминала с контузии. Пострадала е и съпругата на виновния шофьор, 37-годишната жена има травми и контузии, без опасност за живота.
68-годишна пенсионерка беше блъсната на същото кръстовище от варненско деу с 60-годишен мъж зад волана. Жената пресичала и била пометена от колата. Тя е в болница с контузии на гръдния кош, лакътя, дясната подбедрица и левия глезен.

 

Коментари

Новини Варна