IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
14:08 | 2 декември 2014
Обновен: 11:23 | 17 април 2024

Жена се потроши, след като се блъсна в катастрофирала кола

БМВ не спря на стоп – трима в болница

По материала работи: Лиляна Трънкова
Жена се потроши, след като се блъсна в катастрофирала кола

46-годишна шофьорка от Шумен е в болница със счупени таз и две ребра, след като се забил с опела си в катастрофирало преди нея БМВ. Инцидентът станал на пътен възел Летище Варна, към изхода за автомагистрала „Хемус“. Дамата била стъпила по-здраво на газта и навлязла с висока скорост на заледен участък. Возилото поднесло, тя изтървала контрола над него, излязла от пътя и се ударила във варненско БМВ, което се блъснало в манитенала поради същите причини малко преди това.
Още трима души са в болница, след като варненец не спря с БМВ-то си на стоп на кръстовището на улиците „Кап. Радко Димитриев“ и „Георги Бенковски“ и помля мерцедес. От удара мерцедесът изскочил от пътя, забил се първо в уличен стъл и след това в ограда. Виновният шофьор е със счупен нос и тежка контузия на главата. 34-годишен пътник от мерцедеса е в болница за наблюдение също с контузия на главата, а 21-годдишна пешеходка била ударена от автомобилна част, изхвърчала след тежкия сблъсък. Момичето е с контузии на гърба и едното бедро. По случая има образувано досъдебно производство.


Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна