Варна 13°
fallback
Крими
14:58 | 13 юли 2018
Обновен: 04:49 | 30 април 2024

Млад мъж се хвърли от шестия етаж на жилищна сграда

Скочилият е страдал от депресия

По материала работи: Слав Велев

Млад мъж на 35 години се самоуби и шокира десетки минувачи, след като скочи от шестия етаж на блок на бул. „Раковски“ 15. Скочилият за последен път Антон живеел със семейството си в апартамент в блока на централния булевард „Раковски“ 15. Жилището е на 4-и жилищен етаж, но отдолу има и два етажа магазини.

 

Антон бил в тежка депресия. От няколко години бил много зле психически, подтиснат и отчаян,казаха съседи от блока. Имал жена и малко дете, живеели заедно с майка му. Антон изчакал близките му да излязат и да остане сам. Тогава предприел фаталния скок за ужас на семейството си.

 

Според съседи, психическите му проблеми започнали след като баща му преди време загинал в автомобилна катастрофа. Мъжът комуникирал рядко с някого, освен с близките си.

 

Не си пиел предписаните му от лекарите медикаменти, криел хапчетата или ги изхвърлял.

 

Трагедията споходи семейството му около 10 часа в петък. Предполага се, че младият мъж е от около18 метра.

 

Съпругата му, малкото им момиченце и майка му станаха свидетели на вдигането на тялото. Полицията ще разследва версията за самоубийство, както и всички останали. Първата изглежда най-вероятна защото депресираният мъж е бил сам в жилището преди да предприеме фаталната стъпка.

 

Monitor.bg

Автор на статията:
Слав Велев
0 коментара
fallback
fallback