IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
14:36 | 31 юли 2018
Обновен: 18:01 | 1 май 2024

Велосипедист е в болница след катастрофа в Аксаково

Още един инцидент с колоездач е станал на 30 юли

По материала работи: Пламен Янков
Велосипедист е в болница след катастрофа в Аксаково

Двама велосипедисти са пострадали при катастрофи, регистрирани на 30 юли в областта, съобщиха от полицията.


Първият инцидент е станал сутринта около 08:20 часа на кръстовището на ул. „Св. Св. Климент Охридски“ и ул. „Димитър Грънчаров“ в Провадия. Водачът на лек автомобил „Рено“ с инициали Г.Г., на 60 г. от село Бозвелийско, при завой наляво, не пропуска насрещно движещ се велосипедист и го блъска. Вследствие на инцидента 75-годишният велосипедист от Провадия е получил контузни наранявания, прегледан е и освободен, без опасност за живота. 


По-късно същия ден, около 11:35 часа, на входа на град Аксаково водачът на товарен автомобил „Форд“ с инициали М.А. на 52 г. от гр. Варна, при завой наляво, не пропуска и блъска велосипедист. Вследствие на инцидента 63-годишният колоездач от с. Любен Каравелово е получил фрактура на ребра и контузия на главата, прегледан е и настанен за наблюдение в МБАЛ „Св. Анна“, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна