IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
10:53 | 23 март 2015
Обновен: 00:01 | 2 май 2024

44-годишна варненка се хвърли в морето

Рибари спасиха жената, тя е в болница без опасност за живота

По материала работи: Лиляна Трънкова
44-годишна варненка се хвърли в морето

44-годишна варненка опита да се самоубие тази сутрин като скочи в морето от трета буна. Фаталният й скок обаче бил забелязан от рибари, които извадили жената от ледените води бързо и това спасило живота й. В момента тя е настанена за наблюдение в МБАЛ "Св. Марина". С нея ще работи и психолог.

Сигнал за инцидента е подаден тази сутрин в 7.45 часа на тел. 112. "При нас сигналът е получен буквално секунди по-късно от общинска полиция. На мястото веднага са изпратени спасителни и лекарски екипи, както и полицаи. При пристигането им жената  вече е била извадена от морето от рибари. В случая няма данни за престъпление, но се разследва всяка възможност", казаха за chernomore.bg от дирекцията на варненската полиция.

Жената е скочила в морето с дрехите си. Самоличността й и изяснена. Съобщено е на близките й. По случая е образувано разследване под наблюдението на Варненската районна прокуратура. Разследващите са сигурни, че става въпрос за опит за самоубийство, а причините явно са твърде лични за жената.

Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна