IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
16:34 | 23 март 2015
Обновен: 05:46 | 4 май 2024

Пишман „сътезатели“ оцеляха при верижни катастрофи

Три коли и бетоновоз се блъснаха по пътя към Златни, други три се потрошиха до Рудник

По материала работи: Лиляна Трънкова
снимка Пламен Гутинов

22-годишен „състезател“ предизвика тежка верижна катастрофа със сериозни материални щети с още две леки коли и бетоновоз, като по пътя завлякъл и контейнер за боклук. За късмет няма пострадали хора при каскадата. Причината за инцидента е високата скорост.

Младият варненец стъпил здраво на газта на пежото си по пътя към Златни пясъци. Малко след дървения мост изтървал контрола над возилото, излетял от пътя и блъснал се последователно в опел, ауди и бетоновоз.

Още една сериозна верижна катастрофа е предизвикана от млад шофьор заради висока скорост. 19-годишен столичанин навлезе прекалено бързо в ляв завой с хюндая си по пътя между Старо Оряхово и Рудник, блъсна се странично във фиат и БМВ, движещо се след него. Трите коли са смачкани до неузнаваемост. Пострадали са 21-годишният шофьор на БМВ-то, който е с фрактура на лявата ръка и палеца, 21-годишният му приятел, който е със счупена дясна предмишница, и други две 22-годишни момче, които са с различни контузии. Виновният шофьор се разминал с контузия на коляното.

Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна