IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
10:58 | 27 март 2015
Обновен: 17:17 | 2 май 2024

Двама арестувани за убийството на клошаря в "Чайка"

Повдигнати са им обвинения за съучастие в убийство

По материала работи: Златина Добрева
Двама арестувани за убийството на клошаря в "Чайка"

Двама души са обвинени за убийството на клошаря в "Чайка". Двамата на възраст 36 г. и 52 г. са с повдигнато обвинение за съучастие в убийство, извършено с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин, съобщиха от варненската полиция.
Обвиняемите са задържани за срок до 72 часа от наблюдаващия прокурор, като предстои в следващите дни внасяне на искане в Окръжен съд - Варна, за вземане на мярка за неотклонение "Задържане под стража". Работата по случая продължава.

 

"Черно море" още вчера писа, че е задържан единият от събратята по съдба на клошаря Костадин Костадинов, чийто труп бе открит в изоставено заведение на пазарчето в „Чайка“.
Трупът на Червения Коце бе открит на 22 март тази година. Според патолозите тялото е престояло около месец в едно от изоставените заведения на пазарчето, точно до аптеката. В самото помещение, в което клошарят е живял, са открити следи от борба, счупен зъб, петна от кръв е имало по стените, по разхвърляните дрехи и по пода. Открита е и дървена щайга, с която явно е налаган Коце, тъй като по нея имало следи от кръв и косми.

Коментари

Новини Варна