IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Крими
10:38 | 1 юли 2020
Обновен: 12:52 | 15 април 2024

Призовават Прокуратурата да спре гонките по големите булеварди на Варна

Добре е да стане веднага преди да е пострадал още някой, пише адвокат Мария Ив. Димитрова

По материала работи: Ставри Таргов
Снимката е илюстративна.

С номера 17001816/19.9.17г., 1700176ВН/12.9.17, 30.4.18 г. пратих сигнали за гонки с мотори и автомобили денем и нощем по булевардите на Варна! 

 

Загинаха Лора на пешеходна пътека до Арката, 10 м по-долу момче на спирката, балетистът Мартин покрай Морската, 3-ма младежи дълго време беряха душа в болница, смлели са на новия бул. "Левски", на спирката срещу ВРС и ВРП смазаха 3 момичета посред бял ден...  Ваше задължение е да контролирате движението на МПС в града и да санкционират нарушителите! Това пише в електронно писмо до медията ни адв. Мария Ив.Димитрова.

 

Продължава шумният терор от водачи на шумни МПС, които ги форсират по булевардите както денем, така и вечер, с което застрашават живота на останалите участници в движението!
 

 

Бул. ВЛАДИСЛАВ, 8 ПРИМОРСКИ ПОЛК, МАРИЯ ЛУИЗА, ХРИСТО СМИРНЕНСКИ...  Посред нощ около 0:00 часа имаше гонка и на бул. Христо Смирненски, между болниците и "Прилеп".

 

Жертви са гларус и котка, но утре може да е Човек  - някой побелял позакъснял старец, прибиращ се от лозето си в "Изгрев", като загиналият преди няколко години на смрачаване дядо Симеон пред ВМБ...

 

Моля Ви да изпълните законовите си задължения и да поставите по булевардите контролиращи както денем, така и вечер, с цел избягване последващи жертви, пише още адвокат Димитрова в сигналите си до прокуратурата и КАТ.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна