IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Крими
16:59 | 31 март 2015
Обновен: 09:54 | 20 април 2024

Кьорфишек пред кадастъра

Сайт прати полиция да спасява мним самоубиец

По материала работи: Златина Добрева
Кьорфишек пред кадастъра

На неочаквана сцена станаха свидетели варненци днес пред сградата на Агенцията по кадастър в града. Полиция, медии и мъж разиграха постановка със самозапалване, заради проблеми на въпросния гражданин с ведомството. До ексцесии обаче не се стигна.
Мъжът изпратил писмо до варненска медия още в края на миналата седмица, в което обяснявал проблема си и какво смята да предприеме заради бездействието на служителите в кадастъра, което довело до загубата на 20 000 евро негови средства. От медията предали сигнала до варненската полиция. Затова днес на мястото мъжът беше очакван и от полицейски патрули.
„При нас сигнал не е получаван. Служителите ни бяха там, защото бяхме предупредени още миналата седмица за действията му. Пред полицаите той обяснил, че не е имал намерение да се пали и изтъкнал, че наистина има сериозен проблем с кадастъра. Не се е налагало да бъде разубеждаван да не посяга на живота си, тъй като самият той е казал, че не е имал такива намерения“, каза за „Черно море“ говорителят на варненската полициа Ивана Милева.

Коментари

Новини Варна