IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Крими
12:30 | 11 септември 2020
Обновен: 06:52 | 15 април 2024

Хванаха поредния крадец от мази във Варна

До 6 години затвор грозят 36-годишен мъж за кражба на 2 газови бутилки

По материала работи: Слав Велев
Хванаха поредния крадец от мази във Варна

Във Варна арестуваха поредния крадец от мази. 36-годишен мъж ще бъде предаден на съд за кражба на газови бутилки от частен имот, съобщават от Районната прокуратура във Варна.  

 

На 8 юни тази година Данаил П., който обитавал изоставена къща във Варна и се занимавал със събиране на изхвърлени вещи в контейнерите за смет, проникнал през отворен прозорец на маза в жилищен блок с цел извършване на кражба. С инструменти, които носел в себе си, успял да разбие вратата на една от мазите. Огледал се за нещо по-ценно за крадене и взел две газови бутилки. Поставил ги в найлонови торби, извадил ги през прозореца и напуснал блока.

 

Бдителни полицейски служители забелязали Данаил с обемистите торби. Той бил спрян за проверка и след първоначално проведената беседа със служителите на реда признал за кражбата.

 

Откраднатите газови бутилки били върнати на собственика на разбитата маза, а инструментите на Данаил, с които разбил вратата, били иззети. 

 

Предстои делото срещу 36-годишния мъж да бъде насрочено за разглеждане във Варненския районен съд. Ако бъде признат за виновен, може да получи наказание от 1 до 6 години затвор.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна