IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
20:20 | 3 април 2015
Обновен: 09:59 | 20 април 2024

Откриха още един разчленен труп до Бургас

Този път нарязан с трион

По материала работи: Деян Михайлов
Откриха още един разчленен труп до Бургас

Поредният разчленен труп е бил открит край Бургас на 2 април вечерта, но от ОД МВР не огласиха информацията, съобщава "24 часа".

В гора край бургаския кв.Горно Езерово са намерени седем черни чувала с части от човешко тяло на мъж. В единия била пъхната главата, а в останалите били разпределени крайниците и торса.

Частите били отрязани с трион, и то с перфектна точност, разкриха запознати.

Оказало се, че "хирургът" е 49-годишният бивш пандизчия Тихомир Тодоров от Видин.

Той е всъщност майсторът зидаро-мазач, нает от жертвата - 84-годишния Георги Георгиев, да ремонтира апартамента му на бургаската ул. Гладстон 10.

Днес от пресцентъра на полицията в Бургас съобщиха за убийството, заявявайки ,че дядото е ударен с чук по главата. От ОД МВР обаче решили да спестят ужасяващите подробности за разчленено тяло.

От Бургаската окръжна прокуратура също запазиха завидно спокойствие.

"Механизмът на престъплението е изяснен, но двамата наблюдаващи прокурори не желаят да се оповестяват подробности", любезно обясни шефката на Окръжната прокуратура Калина Чапкънова.

24 часа научи, че майсторът-садист е разчленил тялото на стареца след като го убил. След като го разфасовал в чувалите, престъпникът измил кръвта и търкал пода и стените с белина. Когато днес в апартамента влязла оперативно-следствената група, цялото жилище воняло на белина.

Спор за пари е мотивът за убийството, смятат криминалисти. Според тях дядото е бил изнудван от майстора, нает да му направи банята и да подмени дограмите.

След като 84-годшният Георги отказал да дава повече пари, бившият пандизчия решил да му види сметката.

Като почистил окървавеното жилище натварил чувалите на форда си и ги разпръснал в гората край Горно Езерово.

Коментари

Новини Варна