IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
14:45 | 28 октомври 2020
Обновен: 02:16 | 5 май 2024

За ден блъснаха 3 пешеходки във Варна

29-годишна с пежо се удари в мантинелата на Аспаруховия мост и оцеля

За ден блъснаха 3 пешеходки във Варна

На 27.10. т.г. около 10:40 часа във Варна на ул. «Светослав Тертер» е възникнало ПТП. 83-годишният водач на «Фолксваген» при завой надясно не пропуска и блъска пешеходка, пресичаща пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека.

Вследствие на инцидента жената (72 г.) получава фрактура на носни костици, прегледана е и освободена за домашно лечение, няма опасност за живота й.

Същия ден около 13:50 часа във Варна на ул. «Георги Бенковски» 33-годишната водачка на «Пежо» при завой наляво, не пропуска и блъска две пешеходки, пресичащи пътното платно на зелен сигнал на светофарната уредба.

Вследствие на инцидента едната жена (на 70 г.) е получила фрактура на китка, а другата (на 67 г.) получава контузия на таз. Двете са прегледани и освободени за домашно лечение, няма опасност за живота им.

На 27.10. т.г. около 11:50 часа на около 1 км от с. Долище 48-годишният водач на «Ситроен» по време на движение поради несъобразена скорост при навлизане в десен завой влиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в «Киа».

Вследствие на инцидента мъжът е получил фрактура на ляв крак и е настанен за лечение в болнично заведение, без опасност за живота.

Пострадали са също водачката на втория автомобил (56 г.) и нейната спътничка (47 г.), които получават контузии, прегледани са и освободени, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

На 27.10. т.г. около 14:40 часа на Аспаруховия мост, посока изхода на града 29-годишната водачка на «Пежо» по време на движение губи контрол над МПС и се блъска в мантинелата.

Вследствие на инцидента жената получава силен стрес и уплаха, прегледана е и освободена за домашно лечение, съобщават от полицията.

Коментари

Новини Варна