IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Крими
15:17 | 3 декември 2020
Обновен: 19:46 | 25 март 2024

Откраднаха фолксваген на бензиностанция във Варна, докато зарежда гориво

Извършителят е хванат

По материала работи: Ставри Таргов
Откраднаха фолксваген на бензиностанция във Варна, докато зарежда гориво

На 01.12. т.г. е получен сигнал за кражба на «Фолксваген», оставен с ключ на таблото на бензиностанция на ул. «Акад. Андрей Сахаров». След проведени действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е мъж на 34 г., известен на МВР и осъждан.

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Повдигнато му е обвинение.

През месец ноември е започнато досъдебно производство за противозаконно отнемане на лек автомобил «Ауди», паркиран пред частен дом на ул. «Патриарх Евтимий».

След проведени действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е мъж на 24 г. Същият е задържан за срок до 24 часа. Материалите по случая са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна.

Коментари

Новини Варна