IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
15:45 | 3 декември 2020
Обновен: 15:26 | 15 април 2024

На ул. "Първи май" опел удари фолксваген, той се блъсна в елтабло и пътен знак

3 катастрофи станаха за ден във Варна

По материала работи: Ставри Таргов
На ул. "Първи май" опел удари фолксваген, той се блъсна в елтабло и пътен знак

На 02.12. т.г. около 07:40 часа на пътя Варна - Добрич, е възникнало ПТП. 71-годишният водач на «Пежо» поради движение с несъобразена скорост навлиза в лентата за насрещно движение и блъска микробус «Фолксваген».

Вследствие на инцидента мъжът получава фрактура на таз, прегледан е и настанен за лечение в болнично заведение, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

Също на 2.12. т.г. около 17:05 часа на ул. «Първи май» 26-годишният водач на «Опел» при маневра за завой наляво не пропуска и блъска «Фолксваген», който се движи по път с предимство и от удара се отклонява и се блъска в електрическо табло и пътен знак.

Вследствие на инцидента е пострадала жена, пътуваща в първия автомобил (21 г.). Същата е получила контузия на глава, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

Същия ден около 21:00 часа в района на Летище - Варна 20-годишният водач на «Фолксваген» при наличието на пътен знак «Б2 – Спри! Пропусни движещия се по път с предимство» не пропуска и блъска «Пежо». Вследствие на инцидента е пострадала водачката на втория автомобил (23 г.), която е получила контузия на рамо, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

Коментари

Новини Варна