IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
15:37 | 7 декември 2020
Обновен: 14:13 | 10 май 2024

Камион уби на място пешеходец в мъглата във Варненско

През уикенда още трима пешеходци пострадаха на пътя, 22-годишна се обърна с колата си на "Осми приморски полк"

По материала работи: Ставри Таргов
Камион уби на място пешеходец в мъглата във Варненско

На 04.12. т.г. около 22:50 часа на пътя Провадия - Айтос, е възникнало ПТП. Водачът на товарен автомобил «Волво» на 55 г. от Дългопол по време на движение при намалена видимост поради гъста мъгла застига и блъска пешеходец, който се намира на пътното платно.

Вследствие на инцидента мъжът е загинал на място. По случая е образувано досъдебно производство, работи се по изясняване на самоличността на загиналия.

На 06.12. т.г. около 11:30 часа, на ул. «Усмивка» водачът на «Ситроен» на 43 г. по време на движение назад блъска пешеходец, който се намира на пътното платно зад автомобила.

Вследствие на инцидента мъжът (72 г.) получава контузии, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

На 05.12. т.г. около 02:15 часа на бул. «Осми Приморски полк» 22-годишната водачка на  «Тойота» по време на движението си губи контрол над превозното средство и се блъска в бетонна ограда, след което се преобръща извън пътя.

Вследствие на инцидента жената получава контузии, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота. При инцидента е пострадал и пътник (38 г.), който получава съчетана травма, като същият е настанен за лечение в болнично заведение с опасност за живота.

На 05.12. т.г. около 14:00 часа на ул. «Христо Попович» водачът на «Форд» на 32 г. по време на движение назад, блъска пешеходец, който се намира зад автомобила. Вследствие на инцидента мъжът (41 г.) получава контузии, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

На 04.12. т.г. около 17:00 часа на бул. «Цар Освободител» водачът на «Мерцедес» на 65 г., по време на движение назад, при завой на дясно, блъска пешеходец, който пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека.

Вследствие на инцидента мъжът (33 г.) получава контузии, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Коментари

Новини Варна