IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
15:13 | 14 декември 2020
Обновен: 23:28 | 14 май 2024

За 2 дни във Варна блъснаха трима пешеходци

В единия от случаите пострадалият не е пресичал на регламентирано място

По материала работи: Ставри Таргов
За 2 дни във Варна блъснаха трима пешеходци

На 12.12. т.г. около 11:30 часа на ул. «Акад. Игор Курчатов», е възникнало ПТП. Водачът на «Субару» на 65 г. по време на движение, блъска пешеходец, който пресича пътното платно.

Вследствие на инцидента мъжът (92 г.) получава фрактура на рамо и контузия на глава, настанен е за лечение в болнично заведение, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.
 
На 11.12. т.г. около 16:30 часа на бул. «Цар Освободител» водачът на  «Фолксваген» на 33 г. по време на движение блъска пешеходка, която пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека.

Вследствие на инцидента жената (41 г.) получава контузии, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.
 
Същия ден около 18:00 часа на бул. «Цар Освободител» водачът на «Рено» на 65 г. при завой надясно, блъска пешеходец, който пресича пътното платно на нерегламентирано за това място.

Вследствие на инцидента мъжът (56 г.) получава контузии, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Коментари

Новини Варна