IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Крими
13:45 | 8 януари 2021
Обновен: 21:30 | 27 март 2024

Спипаха 25-годишна да краде в хранителен магазин

Обектът е на ул. "Д-р Пискюлиев"

По материала работи: Ставри Таргов
Спипаха 25-годишна да краде в хранителен магазин

На 06.01. т.г. е получен сигнал за кражба от магазин за хранителни стоки, намиращ се на ул. «Д-р Пискюлиев» във Варна. Неизвестно лице е задигнало продукти от стелажите на магазина.

След проведени действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е жена на 25 г., местна жителка, известна на МВР.

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Жената е задържана за срок до 24 часа.

На 7.01. т.г. е получен сигнал за кражба на мобилен телефон от частен дом във Вълчи дол. След проведени действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е мъж 20 г., местен жител, известен на МВР и осъждан.

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Вещта, обект на кражбата, е намерена и иззета.

Коментари

Alabama ( преди 3 години )
Ами, ако трябва да нахрани децата си или да им купи лекарства - ще краде! Това не е новина вече, не само ***, а и българите ще започнат крадат много скоро !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна