IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
16:35 | 15 април 2015
Обновен: 12:56 | 20 април 2024

Трима пострадаха при катастрофи за ден

Блъснаха пешеходка пред входа на МБАЛ „Св. Марина“

По материала работи: Златина Добрева
Трима пострадаха при катастрофи за ден

Трима души пострадаха при катастрофи за един ден във Варна. Опасност за живота им няма. Пътните инциденти само с материални щети, регистрирани за същия период, са общо 27. Причината за почти всички катастрофи са несъобразената скорост и отнемането на предимство.

33-годишен варненец зави на червен светофар по бул. „Сливница“ към бул. „Христо Смирненски“ и се заби в минаващ на зелено фолксваген. При сблъсъка двете коли са смачкани много сериозно. За късмет единственият пострадал е 34-годишна жена, която се разминала с леки контузии на гръдния кош, коляното и китката, оказана й е медицинска помощ в болница и е освободена за домашно лечение.

С контузия на главата е откаран в болницата 25-годишен шофьор на варненско пежо, който бил блъснат от опел астра. 37-годишният водач с опела отнел предимството на френската кола и буквално се забил в него. Опасност за живота на ранения мъж няма.

52-годишна дама бе блъсната на пешеходна пътека точно пред входа на МБАЛ „Св. Марина“ от 49-годишен шофьор с ауди.  Жената е върната обратно в болницата с контузии на главата и лумбалната област, оказана й е медицинска помощ и е освободена за домашно лечение.
 
 Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна