IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
09:31 | 16 април 2015
Обновен: 08:30 | 28 март 2024

Мерцедес се разцепи надве, загина млада жена

Зад волана бил варненец без книжка

По материала работи: Златина Добрева
Мерцедес се разцепи надве, загина млада жена

Млада жена на 26 г. с инициали К. В. от добричкото село Нова Камена е загинала при катастрофа, съобщиха от полицията. Сигналът за тежкия пътен инцидент е подаден след 17 часа вчера. Катастрофата е станала по пътя Нова Камена – Войниково.
Намясто полицията установила, че водач на лек автомобил „Мерцедес" с варненска регистрация поради движение с несъобразена скорост на сух участък от пътя губи контрол над автомобила, блъска се челно в насрещно движещата се кола "Ауди" с добричка регистрация. От удара мерцедесът се завърта, напуска пътното платно вляво на посоката на движението си и се разцепва надве напречно през средата.
Жестоката катастрофа е отнела живота на К. В., а водачът на "Ауди"-то - М. М. на 53 години от Тервел, е транспортиран в болницата в Добрич, където е настанен за лечение без опасност за живота, със счупен крак и травма в областта на гърдите.
Шофьорът на "Мерцедес"-а също е в добричката болница, допълват от полицията, като уточняват, че той е само с порезни рани по лицето и няма опасност за живота му.
При извършената проверка в информационните масиви на МВР е установено, че Н.И. (37 г.) от Варна, водач на лек автомобил „Мерцедес", е неправоспособен и няма шофьорска книжка. И на двамата водачи са взети кръвни проби, като по случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР - Тервел.

Коментари

Новини Варна