IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
11:10 | 16 февруари 2021
Обновен: 17:45 | 12 април 2024

Водач на камион припадна, блъсна се в преградна стена край Варна

Ауди влезе в насрещното по бул. "Девня", удари челно фолксваген

По материала работи: Ставри Таргов
Водач на камион припадна, блъсна се в преградна стена край Варна

На 15.02.2021 г. около 14:50 по пътя КК „Зл. пясъци“ – с. Кранево 24-годишен водач на товарен автомобил „Мерцедес Спринтер“ губи съзнание, вследствие на което спира да контролира МПС-то, което управлява, излиза вдясно от пътя и се блъска в преградна ограда и метален фургон.

Вследствие на настъпилото  ПТП водачът е получил контузии на глава и лице, оказана му е медицинска помощ в болница и е насочен за домашно лечение. 

На 15.02.2021 г. около 12:30 ч. по ул. „Девня“ в посока жп гара на около 200 м преди светофара за Аспаруховия мост  35-годишен водач на „Ауди“ губи контрол над автомобила, преминава през разделителната ивица и се блъска в насрещно движещ се „Фолксваген“.

Части от автомобилите, участници в ПТП-то, са нанесли щети по „Мерцедес“, който е бил в непосредствена близост. Вследствие на удара водачът на аудито е получил контузии на гръб и кръст, оказана му е медицинска помощ в болница и е насочен за домашно лечение.

 

Коментари

Новини Варна