IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
14:15 | 4 март 2021
Обновен: 00:08 | 13 април 2024

Дрогиран младеж и приятелката му обраха жена в кв. "Чайка"

Спипаха 44-годишен, откраднал камера на паркинг в "Св.св.Константин и Елена"

По материала работи: Ставри Таргов
Дрогиран младеж и приятелката му обраха жена в кв. "Чайка"

След бързи оперативно-издирвателни действия са установени и задържани 21-годишен мъж от с. Слънчево, известен на МВР, и непълнолетна, 16-годишна девойка от Варна, известна на МВР.

Установено е, че на 1.03.2021 г. около 13:50 ч. в жк „Чайка“, чрез блъскане, нанасяне на удари в областта на главата и събаряне на земята на 46-годишна жена са ѝ извършили грабеж на дамска чанта.

В чантата е имало пари, банкови карти, лични документи, телефон и други вещи. При задържането на 21-годишния мъж е установено, че същият управлява МПС – „Фолксваген Голф“ след употреба на наркотици – положителни полеви тестове за амфетамин и метаамфетамин.

При задържането на непълнолетното лице част от вещите, предмет на грабежа, са намерени, иззети и приложени към материалите по досъдебното производство, което се води по случая. Случаят е докладван на прокурор при РП – Варна.

След бързи оперативно–издирвателни действия е установен и задържан 44-годишен мъж от Варна, известен на МВР.  Установено е, че на 1.03..2021 г. за времето от 4 до 4:30 ч. лицето е извършило кражба на камера, монтирана на паркинг на хипермаркет на територията на КК „Св. Св. Константин и Елена“.

Лицето е задържано за срок до 24 ч., случаят е докладван на прокурор при РП – Варна, образувано е досъдебно производство.

Коментари

Новини Варна