IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Крими
13:30 | 9 март 2021
Обновен: 19:54 | 12 април 2024

85-годишен с фолксваген нацели стълб на светофар насред Варна

Алфа ромео се преобърна в крайпътна нива

По материала работи: Ставри Таргов
85-годишен с фолксваген нацели стълб на светофар насред Варна

На 08.03.2021 г. около 19:20 ч. на кръстовището на булевардите „Чаталджа“ и „Осми приморски полк“ 85-годишен водач на „Фолксваген Поло“ на ляв завой губи контрол над автомобила и се блъска в средния разделителен остров и стълб от светофарната уредба.

При ПТП-то е пострадала 85-годишна пътничка в колата, която е откарана в болница. При преглед е установена контузия на глава, оказана ѝ е медицинска помощ и е насочена за домашно лечение.

Същия ден около 14:30 ч. на ул. „Роза“ във Варна 42-годишен водач на „Рено Клио“ при движение на заден ход блъска намиращата се зад автомобила 84-годишна пешеходка.

Пострадалата е откарана в болница, след преглед е установена фрактура на костица на носа, оказана ѝ е медицинска помощ и е насочена за домашно лечение.

На 07.03.2021 г. по пътя Девня – Суворово, на около 2 км преди гр. Суворово 67-годишен водач на „Алфа Ромео“ на остър ляв завой губи контрол над автомобила, излиза вляво извън пътя, преминава през отводнителна канавка и се преобръща в крайпътна нива.

Водачът е транспортиран в болница, където са установени рана и контузия на глава и контузия на гръден кош, оказана му е медицинска помощ и е насочен за домашно лечение.

На 07.03.2021 г. около 13:30 ч. в Суворово на кръстовище на равнозначни пътища 28-годишна водачка на „Ситроен Ксара“ не пропуска приближаващия от дясно „Сеат“ и настъпва ПТП. Вследствие на инцидента водачката на френското возило е получила контузия на лакътна става, а водачът на сеата е с контузия на гръден кош.

Оказана им е медицинска помощ в болница и са насочени за домашно лечение.

Коментари

Новини Варна