IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
09:45 | 24 март 2021
Обновен: 20:25 | 27 март 2024

Пиянски скандал завърши със смърт във Варненско

Задържан е 35-годишен от с. Попович

По материала работи: Ставри Таргов
Пиянски скандал завърши със смърт във Варненско

На 22.03.2021г., в 23:17 ч е получен сигнал, че в с. Попович, община Бяла, в помещение /бивше заведение/ е открит в безпомощно състояние 40-годишен мъж от същото село. На мястото екип на ЦСМП - гр.Бяла, констатира смъртта на лицето.

При проведените неотложни оперативно – издирвателни действия като съпричастен към случая е задържан 35-годишен мъж от селото.

Установено е, че около 18 ч. на 22.03.2021 г. двамата мъже отишли в помещението да се почерпят. Между двамата възниква скандал, който прераства в сбиване, при което на жертвата са нанесени множество удари с бар-стол.

Заподозреният за извършител на деянието се прибирал в дома си и опитал да  унищожи улики, свързани с деянието, съобщават от МВР - Варна.

На мястото на произшествието е извършен оглед, случаят е докладван на прокурор при Окръжна прокуратура – Варна. Образувано е досъдебно производство. С постановление на прокурор за 72 ч. е задържан 35-годишния мъж, заподозрян за извършител на деянието. Работата по случая продължава.

Предстои внасяне в съда на искане за налагане на най-тежката мярка за процесуална принуда спрямо него - „Задържане под стража“.

Коментари

Естествен подбор ( преди 3 години )
така ще се изчистим от гнидите
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна