IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
15:47 | 20 април 2015
Обновен: 13:17 | 20 април 2024

Челен удар блокира пътя към Златните

Двете шофьорки са откарани в болница с леки травми

По материала работи: Лиляна Трънкова
 Челен удар блокира пътя към Златните

Две жени се удариха челно по пътя за Златни пясъци и блокираха движението за няколко часа. Дамите са откарани в болница без сериозни наранявания и контактни. Опасност за живота им няма.

Инцидентът стана вчера, около 11 часа, близо до Т-образното кръстовище. 44-годишна варненка изтървала контрола над фиата си, излетяла от пътя и се забила челнно в идващия насреща й форд. Зад волана на неското возило била 42-годишна дама. След челния сблъсък двете коли са намачкани сериозно.

Още няколко катастрофи с пострадали хора са регистрирани през почивните дни. 29-годишен годишна дама от Търговище притича през пешеходната пътека на кръстовището на ул. «Д-р Пискюлиев» и бул. «Вл. Варненчик», въпреки червения светофар и се блъсна в опел, минаващ в крайна лява лента. Припряната дама е откарана в болница с контузия на таза.

Пенсионерка на 72 години бе поменета на пешеходна пътека на ул. «Отец Паисий». 34-годишен мъж от Попов не спрял, за да пропусне пешеходката, както го изисква закона и блъснал възрастната жена с колата си. Бабата е откарана в болница с фрактура на лявото рамо, контузии на главата и гръба и комоцио, прегледана е и настанена за лечение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота

ЛИЛЯНА ТРЪНКОВА

Коментари

Новини Варна