IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
14:45 | 29 март 2021
Обновен: 17:54 | 22 април 2024

Пожар унищожи гуми, кросов мотор, машини в с. Звездица, повреди и кола

Причината - неправилно ползване на нагревателни уреди

По материала работи: Ставри Таргов
Пожар унищожи гуми, кросов мотор, машини в с. Звездица, повреди и кола

На 28.03.2021 г. в 14:15 ч. е съобщено, че в гараж, ползван и за работилница, находящ се във вилната зона на с. Звездица е възникнал пожар. На място са изпратени 3 ППА, екипите на които са погасили пожара.

Унищожени са около 40 кв.м покривна конструкция, 6 автомобилни гуми, 1 кросов мотор, циркуляр, машина за рязане на дърва, документи. В гаража е бил паркиран и лек автомобил „Форд Фокус, който е изкаран своевременно, но са унищожени предно панорамно стъкло, десен фар, огледало и лайсни.

Предполагаема причина за възникването на пожара – неправилно ползване на нагревателни уреди, извършва се проверка.

На 28.03.2021 г, в 07:28 ч. е съобщено, че в навес (сайвант) в гр. Вълчи дол е възникнал пожар. На място е изпратен 1 ППА, екипът на който е погасил пожара, унищожени са около 105 кв.м покривна конструкция, мебели и техника, спасена е сградата.

Причините за възникването са процес на установяване, извършва се проверка.

На 26.03.2021 г. в 14:36 ч. е съобщено за пожар на балкона на апартамент на ул. „Г. Кръстевич“ във Варна. На място са изпратени 2 ППА, екипите на които са погасили пожара, унищожена е пвц дограма със стъклопакет и обзавеждането на терасата, опушени са около 20 кв.м. стени.

Предполагаема причина за възникването – небрежност при боравене с открит огън.

Коментари

Новини Варна